HTML

Címkék

tkcreative

Friss topikok

  • Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: ha muszáj felvenni, hát felveszem. Már nem jelent gondot vezetés közben még Pesten belül, erős for... (2011.06.29. 16:17) Telefon. Vezetés közben?

Linkblog

Az ébredés

2011.09.13. 08:26 :: parazoli

- Ki vagyok? Hol vagyok? - Nehezen, de kinyitotta szemét. Egy ismeretlen szoba tűnt fel szeme előtt. Mellette az ágyban egy fekete hajú lány aludt.
- Nem emlékszem semmire! - Gondolkodott magában. - Ki ez a lány, és hogy kerülök ide?
A lány kinyitotta gyönyörű zöld szemeit.
- Felkeltél, édes? - felült és bele nézett a fiú szemébe. Hirtelen újra álomba merült.
Izzadva ébredt, az alvás teljesen kimerítette.
- Csak álom volt - elmélkedett magában.
Felkelt, kiment a fürdőbe, a tükörbe nézett és nem látott semmit. Kirohant a fürdőből, a napfény égető fájdalomként érte, felüvöltött és gyorsan besötétített.
- Mi történt velem! - kiáltotta. Az ágyra dőlt és azonnal elaludt.
Este ébredt fel újra, a hasában hatalmas űrt érzett, éhes volt, vért kívánt. Felöltözött, kiment az utcára és az első szembe jövő járókelőt leütötte, és egy sikátorba vitte. Állt a test felett és próbálta visszafogni magát. Egy ideig sikerült is, aztán lecsapott. Mikor épp a nyaki verő eret akarta átharapni, egy hangot hallott maga mögül.
- Állj! Kezeket fel! - egy rendőr állt a sikátor bejáratánál, pisztollyal a kezében. - Álljon a falhoz, lássam a kezét!
- Öcsi, ez nem a legjobb ötlet - felállt a test mellől és elindult előre. Egy lövés. Ment tovább. Újabb lövések. Elérte a rendőrt, megfogta a nyakát és egy mozdulattal eltörte. Az élettelen testet a földre dobta. Elszörnyedve nézte mi lett belőle. Végig nézett a holttesten, és elrohant. Egész éjszaka az utcán járkált, és a napfelkelte is ott érte...

Szólj hozzá!

Címkék: történet

A bejegyzés trackback címe:

https://tkcreative.blog.hu/api/trackback/id/tr493222445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása