HTML

Címkék

tkcreative

Friss topikok

  • Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: ha muszáj felvenni, hát felveszem. Már nem jelent gondot vezetés közben még Pesten belül, erős for... (2011.06.29. 16:17) Telefon. Vezetés közben?

Linkblog

Értelem nulla

2011.09.11. 10:07 :: parazoli

Elindult Ő, miközben több órát gyalogolt, észre vette, hogy egy centit sem haladt. Egy hosszú hajú fekete nő, nem egy hosszú fekete nő, nem!!!! egy fekete hajú hosszú nő, mindegy egy nő állt előtte. A szél megfújta haját és az leesett. Felvette azt Ő és odavitte a nőnek, a nő megfordult. és ijedtében az összes foga kettéállt, a füle leesett és a, ha.. ha.. a hátán és mellén felállt a szőr. Hátat fordított és szemből a balra levő jobb oldali oszlopnak hátulról neki rohant. Összeesett. Ő fogta magát, és nem engedte el, majd balról jobb kézzel leszedte magát. Nem értette. Én se. Mindegy. Ő tovább indul hosszú idétlen útjára, 3 órával és 30 csigával később elgondolkodott. Miért megyek ilyen lassan? Több órás gondolkodás után rájött, hogy a föld nem lapos és forog, de nem értette, hogy jön ez a lassúsághoz, tovább gondolkodott, de csak arra jutott, hogy ez több, mint amit Ő elbír, ezért folytatta útját társaival, akik kapcsolódtak hozzá. Egy kevés gyaloglás után már csak az erő volt vele. Találkoztak egy öregemberrel, akit Miklósnak hívtak, és kereste a társát, Sárit. Újabb több órás gondolkodás után rájöttek, hogy a vigasság odaát van. Átmásztak a kerítésen. Ott megtalálták Sárit. Miklós és Sára összeházasodtak és Ő elindult a sárba, úton hazafelé eszébe jutott, amit eddig is tudott, hogy mi a neve, de addigra azt is elfelejtette. 

Szólj hozzá!

Címkék: történet poén

A bejegyzés trackback címe:

https://tkcreative.blog.hu/api/trackback/id/tr1003217397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása